Intiem feest of jubileum

Ons kasteel leent zich uitstekend voor intieme, kleinschalige evenementen. Of het nu gaat om een verjaardag, een familiedag, een receptie of een jubileum. Kasteel ter Horst biedt een gastvrije en huiselijk ambiance waarin je je direct op je gemak voelt. Je kunt gebruik maken van de trouwzaal, de kapel en de salon. Apart, maar ook tegelijk. De ruimtes grenzen aan de statige hal in het kasteel. Dus als je meer ruimte nodig hebt, kun je ook de drie ruimtes met hal én keuken gebruiken. De authentieke keuken is voorzien van alle gemakken en uitstekend te gebruiken voor de catering. Onze gastvrouw geeft je graag een rondleiding. En één ding is zeker: een bezoek aan Kasteel ter Horst vergeet je niet snel!

Voor bruiloften- of andere grote feesten is onze locatie niet geschikt.

IMG_2652  IMG_2634 IMG_2642

Ook uw hond is van harte welkom op ons kasteel!

Catering

Voor de catering werken wij samen met Party Care uit Apeldoorn. Wij kunnen de catering voor je regelen, maar als je dat liever zelf doet, kan dat natuurlijk ook.

Contact

Onze gastvrouw, Carla Hoornenborg, laat je graag het kasteel zien. Ze verzorgt een rondleiding, beantwoordt vragen en kan je alles vertellen over de mogelijkheden voor een evenement op Kasteel ter Horst. Stuur een mail naar carla@kasteelterhorst.nl of bel Carla op 0628639575.