Intiem feest of jubileum

Ons kasteel leent zich uitstekend voor intieme, kleinschalige evenementen. Of het nu gaat om een verjaardag, een familiedag, een receptie of een jubileum. Kasteel Ter Horst biedt een gastvrije en huiselijk ambiance waar u zich direct op uw gemak voelt. Er kan gebruik gemaakt worden van de trouwzaal, de kapel en de salon. Apart, maar ook tegelijk. De ruimtes grenzen aan de statige hal in het kasteel. Dus als u meer ruimte nodig heeft, kunt u ook de drie ruimtes met hal én keuken gebruiken. De authentieke keuken is voorzien van alle gemakken en uitstekend te gebruiken voor de catering. Onze gastvrouw geeft u graag een rondleiding. En één ding is zeker: een bezoek aan kasteel Ter Horst vergeet u niet snel!

 

 

Catering

Voor de catering werken wij samen met Party Care uit Apeldoorn. Wij kunnen de catering voor  u regelen, maar als u dat liever zelf doet, kan dat natuurlijk ook.

Contact

Onze gastvrouw, Carla Hoornenborg, laat u graag het kasteel zien. Zij verzorgt een rondleiding, beantwoordt vragen en kan u alles vertellen over de mogelijkheden voor een evenement op kasteel Ter Horst. Stuur een mail naar carla@kasteelterhorst.nl of bel Carla op 06-28639575.