Sprookjes bestaan

Het is de droom van veel aanstaande bruidsparen. Trouwen in een romantische, sprookjesachtige omgeving. Kasteel ter Horst is daarvoor de perfecte plek. Bij ons is veel mogelijk. Je kunt trouwen in onze prachtige trouwzaal of in de kapel, waar je ook de kerkelijke inzegening van het huwelijk kunt laten plaatsvinden. En wil je aansluitend een lichte lunch, een uitgebreide koffietafel of een high-tea? Geen probleem. Wij regelen het en zorgen ervoor dat jullie én jullie gasten een geweldige en zorgeloze dag hebben op ons Gelders Kasteel. We nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken. We weten zeker dat je je hart verliest aan deze prachtige, historische, plek. 

Bruidsreportage

Natuurlijk kun je ook de bruidsreportage maken op ons kasteel en landgoed. Het levert prachtige plaatjes op die je na vele jaren nog steeds met veel plezier zult bekijken. Uiteraard kun je buiten, op het landgoed, foto’s maken, maar ook in de eeuwenoude kelder van Kasteel ter Horst, met de prachtige gewelven. De foto’s voor onze site zijn, onder andere, gemaakt door D-eye fotografie en My-eye Fotografie. Neem voor vragen over je bruidsreportage vrijblijvend contact met hen op. 

_MG_S-22 Kasteel-5 IMG_0040

Catering

Voor de catering werken wij samen met Party Care uit Apeldoorn. Wij kunnen de catering voor je regelen, maar als je dat liever zelf doet, kan dat natuurlijk ook.

Contact 

Onze gastvrouw, Carla Hoornenborg, laat jullie het kasteel graag zien. Ze verzorgt een rondleiding, beantwoordt vragen en kan jullie alles vertellen over de mogelijkheden. Stuur een mail naar carla@kasteelterhorst.nl of bel Carla op 0628639575.