Sprookjes bestaan

Het is de droom van veel aanstaande bruidsparen. Trouwen in een romantische, sprookjesachtige omgeving. Kasteel Ter Horst is daarvoor de perfecte plek. Bij ons is veel mogelijk. U kunt trouwen in onze prachtige trouwzaal of in de kapel, waar ook de kerkelijke inzegening van het huwelijk kan plaatsvinden. En wilt u aansluitend een goed verzorgde lunch, een uitgebreide koffietafel of een heerlijk buffet? Geen probleem. Wij regelen het en zorgen ervoor dat het bruidspaar en haar gasten een geweldige en zorgeloze dag hebben op ons Gelders kasteel. Wij nodigen u van harte uit om een keer te komen kijken. We weten zeker dat u uw hart verliest aan deze prachtige, historische plek. 

Bruidsreportage

Natuurlijk kunt u ook de bruidsreportage maken bij ons kasteel en landgoed. Het levert prachtige plaatjes op die u na vele jaren nog steeds met veel plezier zult bekijken. Uiteraard kunt u buiten, op het landgoed, foto’s maken, maar ook in de eeuwenoude kelder van kasteel Ter Horst, met de prachtige gewelven. Neem voor vragen over uw bruidsreportage vrijblijvend contact met ons op. 

_MG_S-22 Kasteel-5 IMG_0040

Catering

Voor de catering werken wij samen met Party Care uit Apeldoorn. Wij kunnen de catering voor u regelen, maar als u dat liever zelf doet, kan dat natuurlijk ook.

Contact 

Onze gastvrouw, Carla Hoornenborg, laat u het kasteel graag zien. Ze verzorgt een rondleiding, beantwoordt vragen en kan u alles vertellen over de mogelijkheden. Stuur een mail naar carla@kasteelterhorst.nl of bel Carla op 0628639575.