Trouwzaal van kasteel Ter Horst

Trouwen in de klassieke trouwzaal van kasteel Ter Horst uit 1557! Hier waant u zich honderden jaren terug in de tijd. Wij kunnen zelfs de rode loper uitrollen om u een onvergetelijke entree te bezorgen. De ambtenaar van de burgerlijke stand neemt de huwelijksgeloften af en onze gastvrouw zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. De vroegere ontvangstkamer van het kasteel is geschikt voor 50 personen, maar biedt de mogelijkheid om uit te breiden naar 70 personen. En als u de zaal verlaat mogen de gasten naar hartenlust confetti of rijst strooien.  

Intieme feestlocatie 

Zoekt u een plek voor een receptie, verjaardagsfeest of een jubileum? Wij toveren onze trouwzaal en salon in een handomdraai om tot een andere ruimte. Het is zelfs mogelijk om de vertrekken met elkaar te verbinden via de prachtige hal én gebruik te maken van de authentieke keuken van het kasteel. Ook hier is wat ons betreft veel mogelijk. De enige beperking die we hebben is de capaciteit van de ruimtes. Wij kunnen maximaal 70 personen ontvangen in ons kasteel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze gastvrouw. En kijk vast in ons prijsoverzicht voor een indicatie van de kosten.

Kasteel-4

Kasteel-2