Gastvrouw Kasteel ter Horst 

“Niemand kan het leuker vinden dan ik, om hier te werken”, dat is Carla Hoornenborg ten voeten uit. Carla werkt sinds 2000 als gastvrouw bij Kasteel ter Horst en geniet met volle teugen van haar rol als duizendpoot.

“Ik heb jaren in Loenen gewoond en ken de familie en het kasteel goed. In 1998 werd Kasteel ter Horst officieel trouwlocatie voor de gemeente Apeldoorn. Twee jaar later ben ik hier gestart als gastvrouw en iedere keer als ik de brug oploop vind ik het weer fantastisch dat ik hier mag werken. Al enige jaren zijn er geen vaste trouwlocaties meer en kun je op veel plekken in het huwelijk treden. Maar, Kasteel ter Horst blijft toch een heel bijzondere plek. Ik ben regelmatig op het kasteel om ervoor te zorgen dat alles in orde is als er bezoekers komen. Ze moeten zich natuurlijk direct welkom én thuis voelen. Ik werk alleen op afspraak, zodat ik ook echt alle tijd heb om de wensen van de bezoekers met hen door te spreken. Wat mij betreft kan er veel. En natuurlijk zijn er ook dingen die niet mogelijk zijn op een monumentale locatie als deze. Het belangrijkste is dat de gasten een geweldige dag hebben en dat is voor mij het mooiste compliment. Zenuwen zijn echt niet nodig. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Ik zorg ervoor dat de gasten volop kunnen genieten van hun dag.”

Maak nu een afspraak

Wilt u kennismaken met Kasteel ter Horst? Maak dan nu een afspraak met Carla Hoornenborg voor een rondleiding. U kunt Carla mailen via carla@kasteelterhorst.nl of bellen op nummer 0628639575.