Kasteel Ter Horst: dé perfecte trouw locatie in Gelderland

Trouwen in een romantische en sprookjesachtige omgeving: de droom van veel aanstaande bruidsparen. Kasteel Ter Horst in Loenen maakt dit mogelijk en is dé perfecte trouw locatie in Gelderland. Op onze kleinschalige en intieme locatie met karakter is bijna alles mogelijk op het gebied van trouwen.

Sprookjes bestaan

Onze unieke trouw locatie beschikt over een klassieke en romantische trouwzaal met 40 zitplaatsen en een romantische kapel voor 50 personen. De zaal is geschikt voor de burgerlijke inzegening van het huwelijk en in de kapel kunnen zowel de kerkelijke als burgerlijke inzegening plaatsvinden. Terwijl de ambtenaar van de burgerlijke stand de huwelijksgeloften afneemt, zorgt onze gastvrouw ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Desgewenst rollen we een rode loper voor u uit op onze trouw locatie in Gelderland en mogen de gasten naar hartenlust confetti of rijst strooien. Eventueel bellen blazen en bloemblaadjes strooien is buiten toegestaan. Even bijkomen met alle gasten of de taart aansnijden? Dit kan in de salon met een huiselijke en intieme sfeer. Trouwen in een kasteel net als in een sprookje wordt werkelijkheid door ons reusachtige landgoed en ons authentieke kasteel om in te trouwen.

Bruiloft catering

Wij organiseren graag voor u een lunch, uitgebreide koffietafel of een heerlijk buffet en zorgen ervoor dat u als aanstaand bruidspaar én uw gasten een geweldige en zorgeloze dag hebben in ons Gelders kasteel. Regelt u de bruiloft catering liever zelf? Geen probleem!

Bruidsreportage

Natuurlijk kunt u ook een bruidsreportage maken in ons kasteel en op ons landgoed. Zelfs na vele jaren zult u de fraaie plaatjes nog met veel plezier bekijken. Uiteraard mogen foto’s buiten op ons landgoed niet ontbreken, maar ook de eeuwenoude kelder van Kasteel ter Horst met prachtige gewelven levert mooie foto’s op. Kom gerust eens langs om onze wonderschone en historische locatie te bekijken. Wij weten zeker dat u uw hart hier verliest!

Geïnteresseerd in kasteel Ter Horst als trouw locatie in Gelderland? Bel naar 06-28639575 of stuur een mail naar carla@kasteelterhorst.nl om een afspraak te maken. We helpen u graag verder. 

 

 

    Naam en voornaam/voorletters :

    E-mail :

    Onderwerp :

    Bericht :